Onze visie


Onze ambitie is om de meest optimale zorg te bieden aan uw huisdier. We stellen ons een hoogwaardige kwaliteit van medische zorg ten doel, met individuele aandacht voor de patiënt en eigenaar.

Wij beschikken over moderne onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, geavanceerde apparatuur en gedegen vakkennis, waardoor wij een breed pakket van kwalitatief hoogwaardige zorg kunnen aanbieden.

Om de vakkennis op hoog niveau te behouden, volgen onze medewerkers (dierenartsen en paraveterinairen) regelmatig bijscholingen en cursussen. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste inzichten en veranderingen op diagnostisch, therapeutisch en technisch gebied, en passen deze uiteraard ook toe. Wij investeren regelmatig in nieuwe ontwikkelingen. Bijvoorbeeld zijn onlangs de operatiekamers van moderne anesthesie-bewakingsapparatuur voorzien, waardoor de veiligheid van de patiënt nog beter gewaarborgd is.

Zowel in de behandeling als de begeleiding streven wij naar een individuele benadering van de patiënt en de eigenaar. Door op afspraak te werken kunnen we de tijd en aandacht geven die nodig is. Een goede communicatie met de eigenaar over het onderzoek, de diagnose en de eventuele behandeling van het dier vinden wij belangrijk.

Ziektepreventie is eveneens een doelstelling. Het verstrekken van informatie en het geven van deskundig advies zien wij als een belangrijke taak.

Wij hechten veel waarde aan transparantie; duidelijkheid over onze werkwijze en faciliteiten, maar ook over onze tarieven, geeft helderheid en openheid over onze wijze van praktijkvoering.

Omdat wij vinden dat een goede teamgeest en werksfeer essentieel is voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg, besteden wij veel aandacht aan zaken als werkoverleg en persoonlijke ontwikkeling.

Bovendien streven we naar milieubewustzijn; door een verantwoord medicijngebruik en het zorgvuldig sorteren en correct afvoeren van ons verbruiksmateriaal trachten we het milieu zo min mogelijk te belasten.

Van harte welkom in onze kliniek!