ACTIES

Route

De dierenkliniek staat in de wijk Kerkelanden in Hilversum-Zuid, bij de rotonde op het kruispunt Diependaalselaan - Kerkelandenlaan, naast het gezondheidscentrum.

Vanuit de richting Kortenhoef / 's Graveland rijdt u Hilversum binnen via de Vreelandseweg. Bij de rotonde gaat u rechtsaf, richting Loosdrecht. U bevindt zich nu op de Diependaalselaan. Bij de volgende rotonde ziet u de kliniek reeds recht(s) voor u. Hier gaat u rechtsaf de Kerkelandenlaan op. Na ca. 50 meter slaat u linksaf, dit is de toegang naar het gezondheidscentrum en de dierenkliniek. Linksaf, doorrijden tot het einde, en u bent gearriveerd op het parkeerterrein van de kliniek.

Vanuit de richting A27 / Baarn / Soest komt u Hilversum binnen via de zg. Ring-Zuid, dat is de Diependaalselaan. U blijft deze alsmaar volgen (2x bij een rotonde rechtdoor) totdat u bij de derde rotonde komt waar u linksaf kunt naar de wijk Kerkelanden. U ziet links al de kliniek. Hier gaat u dus linksaf, de Kerkelandenlaan op. Na 50 meter weer linksaf, dit is de toegangsweg naar de dierenkliniek. Linksaf, voorbij het gezondheidscentrum tot het eind rijden en u staat op het parkeerterrein van de kliniek.


Routebeschrijving Google Maps

 

Volg ons ook vie Facebook

 

 

 

Verbouwen