Het is u vast niet ontgaan; er is de afgelopen tijd flink aan onze kliniek verbouwd. Eindelijk, het is klaar! Wij zijn trots op het resultaat en willen het u graag allemaal laten zien:

Welkom op onze

OPEN DAG

zondag 6 oktober van 12.00 – 15.00 uur

 

Dierenkliniek Kerkelanden,
dé "pet-friendly "dierenkliniek in Hilversum

Naar de dierenarts gaan kan best een spannende, soms stressvolle gebeurtenis zijn voor uw huisdier en misschien zelfs voor u. Omdat wij willen dat uw bezoek aan onze praktijk zo plezierig mogelijk verloopt, doen we er alles aan om het u en uw huisdier zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Wist u dat we nu, na de verbouwing twee ingangen hebben?

Katten, konijnen, cavia's en andere kleine huisdieren kunnen hierdoor via een eigen ingang naar een wachtkamer waar geen honden komen. Voor katten hebben we een speciale kattenparkeerplaats laten ontwerpen, zodat ze vanaf een verhoging naar buiten kunnen kijken. We merken nu al dat katten duidelijk minder stress en angst hebben als ze de wachtkamer niet hebben gedeeld met honden. En daar wordt niet alleen uw kat blij van. Voor ons is een kat die zich meer op zijn gemak voelt namelijk veel beter te onderzoeken!

Maar uiteraard is ook aan uw hond gedacht. In een grote wachtruimte kan uw hond lekker op een comfortabel ligkussen wachten tot u wordt opgeroepen. Een bak met vers drinkwater staat altijd klaar! Vindt uw hond andere honden spannend: we hebben de wachtkamer zo ingedeeld dat u zelfs even apart kunt zitten van andere honden.

Omdat wij uitsluitend volgens afspraak werken, en met meerdere dierenartsen, zal de wachttijd in de regel kort zijn, maar mocht u even moeten wachten, dan kunt u dat doen onder het genot van een verse kop koffie, thee of chocolademelk. En natuurlijk zijn de wachtkamers nu ook voorzien van airco.

We heten u van harte welkom op onze vernieuwde kliniek.