Verbouwing en uitbreiding van onze kliniek

Het hoofddoel van deze verbouwing is het uitbreiden van de beschikbare ruimte binnen de kliniek, wat ons in staat stelt om straks de honden en de katten hun eigen aparte afdeling te geven.

Ook het parkeerterrein zal volledig aangepast worden.

Wij vragen uw begrip voor het eventuele ongemak dat u tijdens deze verbouwing zou kunnen ervaren.

9 mei

De spanning stijgt... het begint er nu toch echt op te lijken! De uitbouw zelf staat, er komen grote ramen aan de linkerzijde voor lekker veel lichtinval. De nieuwe gescheiden opname-afdelingen voor hond en kat zijn al in gebruik genomen, maar moeten nog verder afgewerkt worden.

Mooi hé, we zijn er best al een beetje trots op.

28 maart

Het begint zo langzamerhand ergens op te lijken! Na het leggen van de fundering zijn ze nu bezig met de aanbouw. Stapje-voor-stapje...

6 maart 2018

Fundering

Na het voornamelijk slopen zijn we nu gelukkig in de fase van opbouw beland! Door de vorst heeft het proces even wat vertraging opgelopen, maar nu kan er weer enthousiast verder geklust worden aan de fundering van de uitbouw.

21 februari 2018

Afgraven voor fundering

 

25 januari 2018

De officiële start van de verbouwing is een feit!

Vandaag is er begonnen met het verwijderen van een groot deel van de beplanting langs het pand. Ook is er al een deel van de buitenwand van het pand vrijgemaakt, daar waar straks de aanbouw gaat komen. Best een beetje pijnlijk om te zien, die fijne begroeiing die ons zo'n mooi groen uitzicht gaf vanuit de spreekkamers en in het voorjaar zelf bloesempjes in de struiken.

Maar het is natuurlijk allemaal voor een goed doel, op deze manier wordt er veel ruimte vrijgemaakt rondom de praktijk, waar dan straks het vernieuwde parkeerterrein en de uitbouw gerealiseerd kunnen worden.

Kortom, een dag met een lach en een traan, maar het begin is er!
Wordt vervolgd...

15 januari 2018

Berichtgeving plannen verbouwing

Grootse plannen bij Dierenkliniek Kerkelanden!


Bij deze willen wij u graag deelgenoot maken van onze plannen voor een grote verbouwing en uitbreiding van de kliniek.

Het hoofddoel van deze verbouwing is het uitbreiden van de beschikbare ruimte binnen de kliniek, wat ons in staat stelt om straks de honden en de katten hun eigen aparte afdeling te geven.

Zowel wachtruimte, behandelkamer(s) als opnamefaciliteiten zullen hierdoor volledig gescheiden worden. Dit om het bezoek van uw hond of kat aan onze kliniek zo prettig mogelijk te kunnen laten verlopen met zo min mogelijk stress voor dier en eigenaar.

Om deze uitbreiding te kunnen realiseren, zal ook het parkeerterrein volledig aangepast worden.

De werkzaamheden zullen aanvangen in het begin van week 3 en zullen zeker enkele maanden in beslag gaan nemen.

Wij vragen uw begrip voor het eventuele ongemak dat u tijdens deze verbouwing zou kunnen ervaren, het zal soms misschien even behelpen zijn maar het gaat uiteindelijk heel mooi worden!

Met vriendelijke groet,
Team Dierenkliniek Kerkelanden